Energetisch werk

Readings voor dieren en mensen

Readings zijn persoonlijke boodschappen voor jou of voor jouw dier. Een reading kan heel verhelderend werken. Het geeft je duidelijkheid en inzicht en daarmee kun je weer stappen ondernemen.

Hoe het werkt?

Een reading kun je aanvragen via mail of bericht. Je mag dan een foto sturen van het dier of van jezelf , afhankelijk van wie je een reading wilt ontvangen. Je mag dan de vragen stellen die je hebt. Na maximaal 2 weken krijg je het verslag van de reading. De bijdrage is €44,00

Aan de hand van de reading is het ook mogelijk om je nog verder te begeleiden via e-coaching, intuïtieve coaching via het net. We kunnen nog dieper ingaan op jouw vragen en over thema’s als bewustzijn, de huidige situatie in de wereld , persoonlijke ontwikkeling, rouw, trauma verwerking, relaties, opvoeding en gezin etc.

De e-coaching kan op 2 manieren.

Via de chat, we spreken dan een tijd af en hebben dan een uur contact. Dit kan via what’s app, telegram en signal.

Via mail, we hebben dan 1x per week uitgebreid mail contact. De rest van de week kun jij de coaching nog eens nalezen en een nieuwe mail opstellen.

Het is een voordeel als je liever schrijft dan praat en al schrijvende ontwikkel je voor jezelf ook al veel helderheid. Ook kan je alles op je gemak en in je eigen tijd weer nazien.

De bijdrage voor de e-coaching is 65,00 per uur.

Readings voor dieren

Aan de hand van een foto en enkele gegevens zoals naam, ras, geslacht en leeftijd maak ik telepathisch contact met jouw dier. Sommige dieren zijn direct al heel open, andere dieren hebben wat meer tijd nodig.

Je mag van te voren allemaal vragen stellen aan je dier. Voorbeelden van vragen uit de praktijk zijn: is hij gelukkig, is hij tevreden met zijn werk, heeft hij last van pijn, kan ik weer beginnen met springen na een val, wil ze nog een veulentje, hoe vindt hij het om verkocht te worden, hoe vindt hij het op stal, waarom reageert hij zo op andere honden… Alle vragen zijn goed.

In het verslag lees je het antwoord op je vragen , vaak hebben de dieren ook een boodschap voor hun mens. We plannen desgewenst een chat gesprek in van ongeveer 20 minuten.

Jouzelf

Als je graag een persoonlijke reading wilt en vragen hebt over bijvoorbeeld relaties, familie, werk of gezondheid kun je mij de vragen mailen samen met een foto van jezelf en je naam en leeftijd.

Ik stem af op jouw ziel en krijg de informatie via helder weten, voelen en automatisch schrift. Soms gebruik ik de pendel en/of kaarten.

Het verslag krijg je binnen 2 weken en aan de hand daarvan kan ik je verder begeleiden via e-coaching.

Ervaringen

“Ik wou je alvast persoonlijk heel erg bedanken voor de reading. Vandaag al bepaalde dingen kunnen kunnen toepassen en ik merk al verschil. Los in stal gepoetst met de deur half open(vluchtmogelijkheid) ze heeft keurig stil gestaan en koos er niet voor om te gaan eten. Inplaatst van eten koos ze ervoor om mij terug te kietelen. Ik ga kijken wat mogelijk is tot betrekking van haar stalling. Morgen zal ik gaan werken met haar vanaf de grond met alleen een touwhalster. Ik hoop dat ze daar ook goed op reageerd. Het is alsof ze steeds meer toe nadering zoekt, mischien nu ook wel op een “hoger” level wat ik niet begrijp.”

~ ~ ~

“Wauw!🥰❤️ ontzettend bedankt! Inderdaad, Kinai is soms ver weg, zoals ik het omschrijf. In zo’n diepe slaap, dat je m eerst een paar x moet roepen alvorens te aaien. Anders schrikt hij enorm!
Het voelt voor mij ook precies zo hoe je het omschreven hebt. Ik waardeer dit enorm. Ik ben je heel dankbaar hiervoor 🙏🏼😇❤️🤗😘 warme groet Margo en onze lieve Kinai”

~ ~ ~

Healings voor mensen en dieren.

Een healing zorgt er onder andere voor dat het zelfhelend vermogen wordt geactiveerd en veranderingen in gang worden gezet. De healing kan op afstand worden gegeven via een foto of op locatie, de werking is net zo sterk. 

Ik maak ook gebruik van klankheling. Ik werk met de drum, klankschalen en de gong en muziek.

Zorg rond overlijden voor mensen en dieren

Dieren

Als jouw dier binnenkort komt te overlijden dan kan ik hem of haar daarin ondersteunen. Een healing kan helpen en zorgen voor een rustige overgang. Als je twijfelt of je je dier het beste wel of niet kan laten inslapen kan ik vooraf een reading houden. Misschien wil je ook weten wat de wensen zijn van jouw paard. Of zijn er dingen die je nog wilt afsluiten of vragen.

Cursus Communiceren met dieren

1x per jaar geef ik deze 2 daagse cursus waarin je leert hoe je via telepatisch contact kunt communiceren met dieren.