Over ons

Mijn naam is Cynthia. Ik ben als Lichtwerker naar de aarde gekomen om mensen in deze bijzondere tijd te helpen bij de transitie naar de nieuwe dimensie en ze op verschillende manieren bij te staan.  Ik doe dat samen met mijn lieve en wijze paarden, met hulp van het universum en de natuur. Ik breng mensen weer in contact met hun oerbron, hun ware Zelf en help met het helen van oude traumatische ervaringen. In contact met het universum mag ik ook kennis doorgeven. 

De paarden helpen mij daarbij met hun enorme sensitieve wijsheid. Zij staan heel puur in contact met het universum en hun wijsheid en gevoel.

Van kinds af aan ben ik al heldervoelend en helderwetend. Ik begeleid op intuïtieve wijze en vanuit mijn hart. Mijn eerste contact met de niet fysieke wereld wat ik me heel duidelijk kan herinneren was toen ik 8 jaar was. Daarvoor was ik al zeer intuïtief en ontvankelijk. Tijdens een traumatische gebeurtenis heb ik een uittreding gehad. Voor deze ervaring zijn eigenlijk geen woorden te geven. Ik was met mijn mede engel op een plek van Licht en Liefde. Samen keken we naar mijn deel op aarde. Het gevoel van samenzijn, eenheid en liefde was alles overheersend. Toen was het moment daar  waarop we besloten dat ik terug zou keren. De verbinding is altijd gebleven, al heb ik mij tijdens mijn leven ook vaak alleen gevoeld. Het is die verbinding met het hoger Zelf, het Universum en de Bron waar ik mee werk. Een deel van mijn leven ben ik vooral bezig geweest met het helen van mijn eigen traumatische ervaringen, uit dit en vorige leven(s). en met het herontdekken en ontwikkelen van de vaardigheden die ik heb gekregen.  Sinds 2010 werk ik als paardencoach en help ik andere mensen met het helen van hun trauma’s. Daarbij maak ik intuïtief gebruik van diverse methodes en hulpbronnen zoals de Schumann resonantie, energetische healing, EMDR therapie, systemisch werk, geboortewerk, klank healing, edelstenen,  hulp- en affirmatiekaarten, meditaties, helende reizen, reiniging en bach remedies. 

Samen met de paardjes ben ik er voor jou. Belangrijk vind ik dat je je veilig voelt. En als je dan bereid bent naar binnen te keren zal je de antwoorden vinden en jezelf helen. 

Daarbij werk ik ook graag samen met mede Lichtwerkers en Healers waar ik vertrouwen in en goede ervaringen mee heb. Er staat een team voor jou klaar om jou te ondersteunen in jouw proces. 

Voel je Welkom