Activiteiten

Kennismakingsworkshop

Tijdens deze workshop maak je kennis met mij en de paarden. Hier vertel ik je meer over mijn werkwijze en de helende sessies en kun je ook al ervaren wat de paarden voor jou kunnen betekenen.

Bijdrage: Vrijwillige bijdrage om de paarden en mij te steunen in ons werk

Data 2022:

04 oktober 11.00-13.00

Aarden bij de Paarden

Een fijn samenzijn om elkaar te steunen middels meditatie en helende reis. Te midden van de paarden en de natuur weer tot jezelf komen. In jouzelf liggen alle antwoorden.

Bijdrage: Vrijwillige bijdrage om de paarden en mij te steunen in ons werk

Data 2022:

3 augustus 11.00-13.00 uur

Het mannelijke en vrouwelijke in jou in evenwicht. Het vrouwelijke: Verbinding met de kern van de aarde en het universum, innerlijke verbinding , goddelijke verbinding, zachte energie , eenheidsbewustzijn, weten wie wij zijn en waar de echte kennis vandaan komt, spiritualiteit.

Het mannelijke: Actieve energie, kritisch tegenover heersende structuren staan; de kerk, de overheid, de media, de farmacie, het onderwijs en de voedselindustrie. In je kracht staan, met nieuwe kennis en vrijheid het systeem doorzien.

Tijdens deze Aarden met Paarden gaan wij middels een innerlijke reis naar het mannelijke en vrouwelijke in jezelf kijken middels een geleide visualisatie en innerlijke reis. Om meer inzicht te krijgen in onbewuste processen en overtuigingen en meer verbinding te krijgen met je innerlijke wereld. Dit maakt dat je je nog meer kunt verbinden met je intuïtie, je ziel en je zelfhelende vermogens. Bij droog weer bij de paarden in de wei.

September? Datum volgt 14.00- 16.00 uur

Deze keer mogen we samen met de paarden een helende reis maken terwijl we begeleid worden door de harp muziek van Anita van Hartsverbinding. Laat je meevoeren in diepe ontspanning door de klanken op reis naar jouw innerlijk weten. Een kadootje voor jezelf.

Neem een kleedje mee en evt een deken en flesje water.

7 juli 14.00-16.00 uur

De Helende Reis. We beginnen met de oefening van de Schumann resonantie waarna we overgaan in een geleide visualisatie en innerlijke reis om meer inzicht te krijgen in onbewuste processen en overtuigingen en meer verbinding te krijgen met je innerlijke wereld. Dit maakt dat je je nog meer kunt verbinden met je intuïtie, je ziel en zelfhelende vermogens.

Workshop Indianenkettingen maken

We maken, net als de native americans vroeger, voor je paard of voor jezelf een prachtige ketting met houten kralen, belletjes en bedeltjes, natuurlijke veren en een edelsteen naar keuze. Je leert over edelstenen, weet hoe je een edelsteen kunt kiezen en hoe je hem kunt verzorgen. De belletjes geven een subtiel kalmerend geluid.

Bijdrage: €22,00