Energetisch werk

De komende jaren gaat het steeds belangrijker worden om het zelfhelende vermogen te ontdekken en te herstellen door middel van resonantie, frequentie en energie. Hierdoor kan het hogere bewustzijn indalen en komen de mensen weer dichter bij hun natuurlijke staat van Zijn.

Helen
Opschonen
Doorstromen
Creëren

De behandelingen* die ik geef ondersteunen bij het herstellen van jouw zelfhelend vermogen. Door kennis uit het Veld , ook wel de Akasha kronieken genoemd, opleiding en ervaring heb ik diverse mogelijkheden. Voorbeelden van de mogelijkheden zijn

Frequentie therapie

Massage

Edelsteen healing

Klankhealing

Healing en reading

Plasma therapie

Meditatie en innerlijke reizen

EMDR therapie

Regressie- en reïncarnatie therapie

De behandelingen kunnen een combinatie van deze mogelijkheden zijn en afgestemd op jouw keuze en hulpvraag. Kortgezegd helpen de volgende mogelijkheden op deze manier:

Massage van rug, schouders, nek en hoofd

De massage die ik geef is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Door middel van langzame, diepe massage met veel aandacht voor de spieren wordt de ‘energiestroom’ verbeterd. Zo vloeit alle stress en spanning weg.

De massage is vooral geschikt voor mensen met klachten door langdurig opgehoopte spanning in lichaam en geest.

Edelsteenhealing

Edelstenen bevatten levenskracht en deze helpen in samenwerking met de spirits bij het weghalen van negatieve energieën waardoor blokkades kunnen worden opgeheven en pijn wordt verminderd. Ik werk met diverse edelstenen.

Het werken met de pijnpen met Aventurijn, koper en GANS is door deze combinatie een extra krachtige hulpbron.

Aventurijn heeft een kalmerende en beschermende werking en geeft rust en een goed gevoel. Het helpt geluk en voorspoed aantrekken, helpt ontspannen en maakt je geduldiger, toleranter, positiever, empathischer en creatiever. Hierdoor vermindert het negatieve gevoelens als boosheid en irritatie. Aventurijn helpt je om je te focussen op een doel en om hier naar toe te werken doordat het je meer besluitvaardig maakt en helpt door te zetten. Het beschermt tegen negatieve invloeden uit de omgeving zoals elektromagnetische straling, vervuiling en de effecten van wateraders. Fysiek werkt aventurijn pijnstillend en kalmerend. Ook heeft het een positieve werking op de ogen, het zenuwstelsel, de spieren en bindweefsel.

Groene aventurijn brengt de emoties in balans. Het heeft een positief effect op het hart en de bloedvaten, de bloeddruk, het cholesterol gehalte, spraakproblemen, allergische reacties en op huidaandoeningen zoals bijvoorbeeld eczeem, acne, couperose en psoriasis. Het kan stressgerelateerde klachten zoals hoofdpijn en migraine verlichten en nachtmerries verminderen.

Klankhealing

De resonantie van klankschalen en de gong helpen met het terug in balans komen van jouw lichaam en geest. Een klankschaal werkt diep door in het hele lichaam. Stel je voor: je gooit een steentje in het water. De golving verplaatst zich over het hele wateroppervlak. Klanktrilling verplaatst zich op dezelfde manier. Een klankbeleving werkt heel zachtjes. Ons lichaam bestaat voor meer dan 80% uit water (en zouten). Wanneer een gezond lichaam goed is afgestemd trilt het zuiver in een eigen frequentie. Bij een blokkade is deze frequentie verstoord. Hierdoor kun je mogelijk niet lekker in je vel zitten, ben je gestrest of ervaar je lichamelijke klachten. De klankschaal helpt bij het terugbrengen van de eigen unieke frequentie.

Healing en reading

Ik volg geen bepaalde methode zoals Quantum Touch of Reiki maar geef healings en readings puur vanuit aangeboren vaardigheden. Indien gewenst kan ik een magnified healing aanbieden maar liever werk ik spontaan en intuïtief met de levensenergie vanuit de Bron.

Een reading is een momentopname van je bewustzijn en onderbewustzijn. Tijdens de behandeling ontvang ik hier informatie over, vanuit contact hiermee, waardoor vraagstukken die op dit moment spelen helder kunnen worden en mogelijkheden kunnen worden aangereikt.

Voor frequentie therapie, EMDR en regressie en reïncarnatie therapie met de paarden verwijs ik graag naar de overige tabbladen.

De behandelingen kunnen ook op afstand worden gegeven en werken dan net zo goed.

Na een behandeling raad ik aan om veel water te drinken, er kunnen opgehoopte afvalstoffen vrijkomen. Water helpt om de afvalstoffen kwijt te raken, zo voorkom je klachten als hoofdpijn.

Praktijkinformatie

De behandelingen worden gegeven op maandag en donderdag in Gorredijk. Informeer of andere tijden evt mogelijk zijn.

Tarief behandeling: €44,00 excl btw. per half uur