Herstelzorg

Holistische Herstelzorg

Iedereen wil graag een gelukkig, vrij en gezond leven. In de groei naar autonoom leven in vrijheid en gezondheid kun je obstakels tegenkomen. Op alle (7) lagen van bewustzijn kunnen deze obstakels zich aandienen, op lichamelijk, mentaal, geestelijk, psychisch, emotioneel, sociaal en spiritueel gebied.

Helen doe je zelf. Maar je hoeft het niet alleen te doen.

Voor jongeren en volwassenen die obstakels tegenkomen in hun leven en willen groeien naar een autonoom, gezond en gelukkig leven bieden wij plek waar je bij kunt komen en hieraan kunt werken. Alleen, als je juist dan tot je zelf kunt komen. Of , als je dat wenst, met een familie-of gezinslid, vriend/in, je huisdier of wie er in jouw dagelijkse leven maar belangrijk voor je is.

Wanneer zou je kunnen denken aan een herstelplek?

Bijvoorbeeld als je last hebt van

  • een burn out
  • depressie of depressieve gevoelens
  • gevoel van uitzichtloosheid
  • chronische lichamelijke klachten
  • vermoeidheid
  • pijn
  • eenzaamheid, angst, verdriet, onrust, schaamte of schuldgevoel
  • veel in je hoofd zitten
  • traumatische ervaringen
  • seksueel misbruik in het verleden

Visie

Wij werken op holistische wijze en wij gaan ervanuit dat jij een ziel bent, hier op aarde geïncarneerd als mens. Met een fysiek lichaam en een eterisch lichaam die in verbinding staan met jouw ziel. Alles is 1 en met elkaar verbonden.

Ziekte zien wij niet als iets van buitenaf maar als helingsproces. Vanuit jouw mens zijn mag jij jouw plek in vrijheid leven hier op aarde, vanuit innerlijk kompass. Onvoorwaardelijke liefde is ons streven en wie wij zijn en we hebben respect voor (de vrije wil van) ieder mens en wezen op aarde en daarbuiten. We werken in samenwerking met elkaar en de natuur. We gaan uit van het feit dat jij zelf verantwoordelijk bent voor jouw leven en herstel.

Wij bieden een plek om weer bij jouzelf te komen. Te herinneren wie jij werkelijk bent en van daaruit de verbinding met jouw omgeving aan te gaan. Inzichten en de kracht om verder te gaan.

Samen kijken we welke therapieën jij wilt volgen en wie jou kunnen ondersteunen en kunnen deze mogelijk ook aanspreken vanuit ons netwerk.

De locatie

Wij bieden onze plek aan in Tijnje Friesland. De verbinding met de natuur helpt jou te herstellen , je zelfhelend vermogen te activeren en weer in je kracht te komen. Diverse ondersteuners en mogelijkheden zijn er om jou te helpen helen. Je houdt daarbij zelf de regie en wij brengen samen jouw wensen in kaart en ondersteunen jou bij jouw proces.

Het eenvoudige chalet is rookvrij, voorzien van elektrische kachel, waterkoker, Senseo, douche, toilet en 1 slaapkamer en is geschikt voor 2 personen en evt huisdieren. Het verblijf en de zorg worden niet vergoed omdat wij buiten de zorgverzekering werken en zo onze eigen kwaliteit kunnen waarborgen. Mocht je echt geen budget hebben kijken wij samen verder wat wij voor jou kunnen betekenen en jij voor ons.