Over ons

Mijn naam is Cynthia Privee. Van kinds af aan was ik al gek van paarden en was ik altijd in de buurt van paarden te vinden. Nu werk ik samen met ze, mijn lieve en wijze paarden zijn mijn collega’s, en samen brengen wij mensen weer in contact met hun oerbron, hun ware Zelf en help mensen die vast gelopen zijn met het helen van oude traumatische ervaringen. 

De paarden helpen met sensitieve wijsheid en staan heel puur in contact met het universum. 

Ook van kinds af aan ben ik al heldervoelend en helderwetend. Ik begeleid op intuïtieve wijze en vanuit mijn hart. Mijn eerste contact met de niet fysieke wereld wat ik me heel duidelijk kan herinneren was toen ik 8 jaar was. Daarvoor was ik al zeer intuïtief en ontvankelijk. Tijdens een traumatische gebeurtenis heb ik een uittreding gehad en kwam in de bovenwereld in contact met de  engelenenergie. Het was een prachtige ervaring. Het gevoel van samenzijn, eenheid, licht en liefde was groots. De verbinding is altijd gebleven. Het is die verbinding met het hoger Zelf, het Universum en de Bron waar ik mee werk. Een deel van mijn leven ben ik vooral bezig geweest met het helen van mijn eigen traumatische ervaringen en met het herontdekken en ontwikkelen van de vaardigheden die ik heb gekregen.  Sinds 2010 werk ik als paardencoach en help ik andere mensen met het helen van hun trauma’s. Daarbij maak ik intuïtief gebruik van diverse methodes en hulpbronnen zoals de Schumann resonantie, EMDR therapie, healing, edelstenen, klank, affirmatiekaarten, helende innerlijke reizen en bach remedies. De laatste jaren heb ik mij verdiept in frequentie en plasma therapie, de geneeskunde van de toekomst. Inmiddels mag ik dit ook aanbieden en ik word daar zo ontzettend blij van. 

Zo af en toe word ik ook nog gevraagd voor healings en readings voor dieren. Communiceren met dieren op telepathische wijze is voor mij heel natuurlijk. 

Al deze verschillende manieren maken het voor mij heel dynamisch en zorgen dat ik een brede basis heb om vanuit afstemming mensen op hun weg naar groei en bewustzijn te begeleiden. 

Ons paardenteam

Doc 

Doc is een zeer wijs en zachtaardig paard. Hij is 27 jaar en zet zich samen met mij al 13 jaar in om mensen op een hele lieve manier te helpen helen. Doc is een kei in het voelen van de energiestroom van de chakra’s en wijst als dit nodig is het chakra aan wat uit balans is en aandacht vraagt en helpt bij het herstellen van die balans. Doc heeft al veel mensen het vertrouwen terug kunnen geven in zichzelf en de liefde. 

Amara

Amara heeft een verleden van misbruik en verwaarlozing en is ondanks zware omstandigheden altijd een topmoeder geweest. Samen met andere pony’s in beslag genomen zoogde zij nog haar 2 jarig veulen. De naam Amara kwam op een bijzondere manier tot mij en betekent eeuwig gelukkig. Haar trauma’s heeft zij kunnen helen en zij biedt zich nu regelmatig aan voor de coaching. Op een zachte manier ondersteunt zij de mensen en van kinderen wordt zij heel blij. 

Tess

Dit jaar, 2023,  is Tess bij ons gekomen om ons team te versterken. Ze mag van haar vrijheid gaan genieten en haar eigen trauma’s helen maar heeft al laten weten dat ze zich met alle liefde in wil zetten voor alle grote en kleine mensen die bij haar komen. Tess is een en al liefde, aanhankelijk en heel communicatief.  Ze heeft een geweldig gevoel voor humor. Met alle liefde zal zij niet over haar heen laten lopen en weet ze haar grenzen aan te geven. Liefde waar kan, hard waar nodig en humor om het allemaal een beetje lichter te maken. Wat een prachtige spiegel en leraar. 

Voel je Welkom