Helende sessies met paarden

We zijn in een hele belangrijke tijd aangekomen waarin we als mens de 5e dimensie meer in ons gaan laten ontwaken. De 5e dimensie is een lichtere staat van zijn waarbij de mens meer vanuit innerlijk kompas gaat leven. Die transformatie gaat gepaard met veel gevoelens en emoties die loskomen. Om je hierbij te ondersteunen geef ik helende sessies met mijn paarden. Het is tijd om die stukken in jezelf aan te zien die nog voor de minder fijne gevoelens zorgen en deze stukken te helen. En dan weten wie jij bent, steeds dichter bij je ware zelf. Wat kom je hier op aarde doen? We zijn in een transitie naar een nieuwe wereld waarin iedereen vanuit een bron van liefde leeft. Dat betekent dat iedereen gelijkwaardig is, veilig kan groeien, dat men elkaar ondersteunt en bekrachtigt. Waar je kunt leven vanuit je hart en kunt doen wat goed voelt. We gaan leven vanuit innerlijk kompas. Een schone wereld met vrije energie, waar het voor mensen, dieren, planten en wezens fijn is om met elkaar het leven te (be)leven.

Paarden zijn prachtige wezens met een enorm groot bewustzijn en het vermogen om mensen het contact met hun Zelf en de universele liefdesbron te laten ervaren.

De paarden en ik werken samen als een team. We geven begeleiding en coaching op alle 7 lagen van bewustzijn.

Paarden communiceren met ons via telepathisch contact en spiegelen wat er speelt . Ze maken je bewust van gevoelens en patronen, helpen je om lasten te dragen en ondersteunen je in jouw proces. Terug naar de oorsprong van dat wat jij nu nog in jouw leven ervaart als tegenslag.

De paarden voelen aan jouw energieveld (je aura) welke chakra’s de aandacht vragen, gaan ze af en brengen ze terug in balans. Ze voelen wat er speelt en zullen precies op het juiste moment daar in beeld komen waar nodig. Ze doen dit vanuit volledige vrijheid. De energie kunnen zij transformeren en voeren negatieve energie af.

Paarden herstellen de diepe verbinding met jouzelf, als spiritueel wezen , met een taak, een missie, hier op aarde. Je mag deze weer herinneren en voelen.

Samen kijken we naar de blokkades en onbewuste patronen. Ervaringen uit het verleden en emoties mogen gezien en geheeld en jouw geboorteproces is een belangrijk moment geweest .

We volgen met het paard jouw levenslijn vanaf het punt waar we zijn naar het nu. En vanuit het nu gaan we richting jouw geboorte, de tijd in de baarmoeder, komen we in vorige levens of misschien wel parallelle levens. Het paard weet waar nog iets gezien mag worden. Van daaruit ga je oude balast opruimen.

Zo helpen we ook mensen bij het helen van seksueel misbruik. Daar waar jij weg bent gegaan bij jouzelf, bij jouw gevoel, toen jij je moest beschermen. Dit was ooit nodig om te overleven maar nu ben jij veilig. Als jouw alarmsysteem echter nog aan staat kan dit zorgen voor blokkades op jouw levenspad. In de aanwezigheid van de paarden kun jij op een veilige manier je bewust worden van onbewuste patronen en overtuigingen, de trauma’s helen en weer contact maken met jouw Lichtkracht.

Ben jij een alleen geboren tweeling, heb jij je veilig gevoeld in de baarmoeder, misschien heb jij ook ooit de oorlog meegemaakt? Al deze dingen spelen ongemerkt door in ons huidige leven. Door daarnaar toe te gaan vindt heling plaats en daarmee ruimte voor nieuwe gevoelens. Het is echter niet perse nodig, dit leven en de thema’s en obstakels die je tegenkomt geven je de kans om dit allemaal te helen. We kijken wat er ontstaat en wat gezien mag worden.

Tijdens de sessies gebeurt dat wat nodig is en zet ik intuïtief diverse methoden en hulpbronnen in. Hierbij kun je denken aan o.a. regressie, EMDR therapie, RDI, healing, Schumann resonantie, systemisch werk, geboortewerk, de drum, klank, affirmatiekaarten, meditaties. Door het aandacht geven aan blokkades komt er ruimte voor positieve gevoelens. Dan voel je dat jij een krachtig mens bent waarmee je ook jezelf verder kunt helen.

Ik werk bij voorkeur met een start traject van minimaal 3 sessies. We beginnen met een intake. Waar sta je nu? Wat kom je tegen en waar wil je heen? Met het paard als spiegel kijken we hiernaar en maken we een innerlijke reis. Wat speelt er op jouw 7 lagen van bewustzijn.

Bij de 2e sessie gaan we aan de slag met dat wat nog verwerkt mag worden. Dit kan middels de levenslijn, emdr, werken met het paard, healing , regressie, systemisch werk etc.

Bij de 3e sessie maken we de balans op. Hoe is het gegaan, hoe gaat het nu, is er nog iets wat gezien mag worden? We werken daar nog aan en we kijken naar jouw missie .