Multi Wave Oscillator

De Multiwave Oscillator is een resonantietoestel dat werkt met hoogfrequente trillingen en dat op subtiele wijze een breedspectrum aan natuurlijke frequenties produceert. Het toestel brengt de cellen van het lichaam in de juiste frequentie, stimuleert zo het immuunsysteem en activeert het zelfgenezend vermogen.

MWO therapie versnelt het genezingsproces in het menselijk lichaam.

De MWO wordt aangesloten op de Lakhovsky antennes. Je zit tussen deze Lakhovsky antennes, wat een ontspannen, krachtig en fijn gevoel geeft. Het is een hele relaxte en diepe behandeling. Door de speciaal gestemde antennes in combinatie met de precies uitgemeten diameters en de nauwkeurig samengestelde materialen (onder andere koper) worden de voltages en frequenties versterkt. Hierdoor ontstaat een enorm krachtig energieveld dat voor de meeste mensen waarneembaar is. Mocht je niks voelen dan kan je het energieveld zien door een TL-buis tussen de antennes te houden. Deze gaat dan spontaan branden.

Het gebruik van hoge frequenties/voltages tegen een lage stroomsterkte (in ampères) bij levende organismen als planten, mensen en dieren is al meer dan 100 jaar oud. De techniek werd rond 1890 uitgevonden door dr. Nikola Tesla, een geniale wetenschapper. Tesla heeft de spoel in de MWO ontwikkelt.

Het originele apparaat, de basis voor de MWO-therapie, kwam van de Franse wetenschapper George Lakhovsky, die rond 1920 in Parijs werkte. Hij ontwikkelde de visie dat de genen en chromosomen in alle levende cellen constant in beweging zijn. Verder redeneerde hij dat ze als kleine radiozenders en ontvangers functioneren. Bovendien zouden ze een resonerende frequentie hebben die toe te schrijven is aan hun omvang, vorm en capaciteit. Wanneer cellen blootgesteld worden aan een breed gamma van elektromagnetische golven uit het onderste gedeelte van het elektromagnetisch spectrum, absorberen ze, volgens Lakhovsky, energie die bij hun resonantiefrequentie past tijdens blootstelling aan die energie, mits de sterkte van de magnetische golven niet te sterk of te zwak is. Lakhovsky heeft veel onderzoek gedaan naar de impact van deze theorie.

Lakhovsky stelde dat elke cel in het lichaam door de MWO geïnformeerd wordt en de levenskracht weer aangewakkerd wordt. Experimenten met zeer hoge voltages hebben aangetoond dat lichamelijke pijnen zeer snel en effectief behandeld kunnen worden. Eveneens bleek dat infecties en wonden bijzonder snel helen. Deze hoge frequenties en voltages kunnen niet rechtstreeks op het lichaam worden toegepast. Lakhovsky heeft daarom een antennesysteem bedacht waarmee de frequenties worden versterkt en zo worden overgebracht op het lichaam.

De toekomst van de geneeskunde gaat de geneeskunde van frequenties zijn

– Albert Einstein –

De Multiwave Oscillator verandert de stroom (van het elektriciteitsnetwerk) van 220 Volt naar een spanning van 10.000 Volt. Dankzij de Tesla spoel en een vonkenbrug wordt dit vermogen opgestuwd tot wel 120.000 Volt. Tegelijk worden de ampères heel laag (0,1 mA) waardoor de spanning voor mensen niet gevaarlijk is om aan te raken. Samen met de hoge voltages wordt een enorm breed spectrum aan frequenties opgewekt. Dit gebeurt in de vonkenbrug, een uitvinding die door Lakhovsky werd uitgewerkt. Dit proces gaat gepaard met een soort “ratelend” geluid. Wanneer de Multiwave wordt aangesloten op de Lakhovsky Antennen dan worden de hoge voltages en het spectrum aan frequenties door de antennen gestuurd.

Het is dit energieveld wat onstaat dat zijn uitwerking heeft op het menselijk lichaam, maar ook op dieren, planten en voedingsmiddelen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld de structuur van water te veranderen in een vorm die voor ons lichaam beter te verwerken is.

Effecten die door gebruikers van de MWO werden gemeld zijn:

Tintelingen in het lichaam, vaak extra sterk op de plek in het lichaam waar men last van heeft.

Ontspanning in het gehele lichaam

Een rust in het hoofd, vaak omschreven als een soort trance

Vermoeidheid na de eerste keren MWO-gebruik. Volgens een onderzoek van Dr. Fischer is dit te verklaren door de vele processen in het lichaam die worden geactiveerd.

Nieuwe energie, levenslust.

Emoties

De ‘Multiwave Oscillator therapie’ is gedurende vele jaren steeds verder ontwikkeld door middel van herhaalde experimenten, verbeteringen en het optimaliseren van de apparatuur. Vooral door de reacties, adviezen en ervaringen (en ook onderzoek) van mensen die de apparatuur gebruiken is het huidige apparaat tot stand gekomen.

Meditech Europe heeft onderzoek laten doen naar het effect van de MWO op het menselijk lichaam. Hier kun je de resultaten van dit onderzoek lezen:

https://drive.google.com/file/d/17srldqae42WXhlwpwSJjLR1p4a_B2m8t/view

Hier kun je in deze documentaire de ervaringen van mensen bekijken

Helaas zijn er steeds meer mensen met chronische ziekten en klachten. De oorsprong daarvan is te vinden bij externe factoren zoals straling en onze voeding als ook traumatische gebeurtenissen. Jouw immuunsysteem is de verdediging hiertegen, het menselijk lichaam is enorm intelligent en weet wat het moet doen om gifstoffen te verwijderen en beter te worden. De MWO helpt het immuunsysteem.

Bij langdurige klachten is het raadzaam om meerdere malen per week een sessie te komen volgen.

Praktijkinformatie:

Het eerste uitgebreide consult duurt anderhalf uur. Tijdens dit consult bespreken we de klachten, intenties en de mogelijkheden. Je zit een half uur tussen de antennes. Het is mogelijk de behandeling aan te vullen met specifieke frequenties via Information Medicine gericht op jouw intenties.

De praktijkdagen voor de MWO zijn dinsdag en donderdag.

Voor dieren geef ik sessies op afstand. Daarnaast geef ik holistische consulten voor huisdieren in de praktijk in Gorredijk.

Ervaringen na de consulten MWO en Information Medicine:

Cynthia, het is echt ongelooflijk. Ik kan vandaag gewoon zelf op de ladder staan en nog wat dingen schilderen van mijn huis. De mwo werkt echt diep op mijn fysiek, maar ook op mijn mindset. Gewoon een blije dag. Kan alles weer beter laten zijn. Echt super dankbaar 🙏

Ik kon vandaag gewoon boodschappen doen. Zonder angst om door mijn benen te zakken. Voel meer ontspanning in mijn lijf. Veel plassen ook.

Technieken uit het verleden als hoop voor de toekomst. Wat mensen ook ervaren als zij tussen de antennes zitten van de Multi Wave Oscillator is dat de tijd wegvalt. Het lijkt voor sommigen niet mee te vallen, een half uur niets doen. Maar eenmaal tussen de wielen valt die tijd dus weg, komt er een diepe ontspanning, mensen openen zich meer en komen in een hogere trilling.
Ineens ontstaan er inzichten over hun ziekte , zien ze mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Gezichten worden zachter, er lijkt iets los gelaten.

Wat iemand afgelopen donderdag vertelde na een half uur MWO en de mantra sound avond:
“Het lijkt alsof ik op vakantie ben.”

Het is zo fijn om hier onderdeel van te mogen zijn.
Het brengt mij weer een hogere trilling, die van dankbaarheid, blijheid, het geluksgevoel.

Mijn hoesten is flink verminderd en mijn hooikoorts ook.

Een hele fijne ondersteuning tijdens mijn burn out. Het verlichte mijn verdriet en ik kreeg er energie van. Wat is dit heerlijk.

De eerste keer was heftig, mijn oude thema kwam weer op. De tweede keer was zo ontzettend fijn. Ik voel me als nieuw. Ik heb veel energie. Ik kan ontspannen.

Ik word er heel ontspannen van. Ik val in slaap, echt heerlijk.

Het is een aparte ervaring. Niet te beschrijven maar het voelt alsof alle moleculen van mijn lichaam weer gerangschikt worden.

Superervaring en heb veel minder fysieke pijn sindsdien en mijn borstbeen kan veel meer aan dan daarvoor, dus geweldig.

De tijd valt weg. Ik voel niks als ik in de stoel zit maar ik weet nu beter wat van mij is en van de ander.

Ik voel mij positiever. Mijn eczeem is weg.

Ik heb geen last meer van mijn astma.

Ik voelde dat er op verschillende plekken aan mijn lichaam werd gewerkt. Het ging tintelen. Oude plekken waar ik vroeger last van had voelde ik op komen en daarna verdween het. Ik merkte een hele krachtige energie door mijn lichaam gaan. Ook bij mijn voorhoofd leek het ineens helemaal open te gaan, de pijnappelklier?

Mijn tennisarm gaat stukken beter en later was het zelfs weg.

Ervaringen over/van dieren:

Timon: Het gaat echt goed met Timon. Hij is veel zachter geworden en helemaal blij.

Paard Kirsten gaf aan geen verneveling meer te willen.

Hond Chelsea: Springt weer in de auto en heeft geen last meer van haar gewrichten. Ze kluift niet meer aan haar poten, geeft geen pijn meer aan.

Pony Amara met chronische hoefbevangenheid: Ze loopt weer makkelijker en geeft aan minder pijn te hebben. Ze is blij

Paard Tess: haar boosheid is weg en geeft aan geen pijn meer te hebben. Geen last meer van voernijd. De maagpijn is weg en ze is blij.

Poes Moeske: Ging van het ene op het andere moment veel kleine beetjes plassen, de hele dag door. Na 1 behandeling met information medicine was dit weg en was zij weer in balans.

Hond Maggy: Het gaat best goed met Maggy. Natuurlijk slaapt ze heel veel, een groot deel van de dag maar dat is prima gezien haar leeftijd. Als ze wakker is, is ze blij, vliegt nog wel eens achter een vogel, een uil aan. Ze krijgt van mij nog wel een supplement die zeg maar ook inwerkt op spieren,darmen, gewrichten etc, dus voor algeheel welzijn. Wat extra. Ik denk alles bij elkaar dat het haar goed doet, ze is niet meer benauwd. En dus gewoon een blij ei. Een hele opluchting. Hoop dat we zo nog een poos van haar mogen genieten.