Multi Wave Oscillator

De Multiwave Oscillator is een resonantietoestel dat werkt met hoogfrequente trillingen en dat op subtiele wijze een breedspectrum aan natuurlijke frequenties produceert. Het toestel brengt de cellen van het lichaam in de juiste frequentie, stimuleert zo het immuunsysteem en activeert het zelfgenezend vermogen.

MWO therapie versnelt het genezingsproces in het menselijk lichaam.

De MWO wordt aangesloten op de Lakhovsky antennes. Je zit tussen deze Lakhovsky antennes, wat een ontspannen, krachtig en fijn gevoel geeft. Het is een hele relaxte en diepe behandeling. Door de speciaal gestemde antennes in combinatie met de precies uitgemeten diameters en de nauwkeurig samengestelde materialen (onder andere koper) worden de voltages en frequenties versterkt. Hierdoor ontstaat een enorm krachtig energieveld dat voor de meeste mensen waarneembaar is. Mocht je niks voelen dan kan je het energieveld zien door een TL-buis tussen de antennes te houden. Deze gaat dan spontaan branden.

Het gebruik van hoge frequenties/voltages tegen een lage stroomsterkte (in ampères) bij levende organismen als planten, mensen en dieren is al meer dan 100 jaar oud. De techniek werd rond 1890 uitgevonden door dr. Nikola Tesla, een geniale wetenschapper. Tesla heeft de spoel in de MWO ontwikkelt.

Het originele apparaat, de basis voor de MWO-therapie, kwam van de Franse wetenschapper George Lakhovsky, die rond 1920 in Parijs werkte. Hij ontwikkelde de visie dat de genen en chromosomen in alle levende cellen constant in beweging zijn. Verder redeneerde hij dat ze als kleine radiozenders en ontvangers functioneren. Bovendien zouden ze een resonerende frequentie hebben die toe te schrijven is aan hun omvang, vorm en capaciteit. Wanneer cellen blootgesteld worden aan een breed gamma van elektromagnetische golven uit het onderste gedeelte van het elektromagnetisch spectrum, absorberen ze, volgens Lakhovsky, energie die bij hun resonantiefrequentie past tijdens blootstelling aan die energie, mits de sterkte van de magnetische golven niet te sterk of te zwak is. Lakhovsky heeft veel onderzoek gedaan naar de impact van deze theorie.

Lakhovsky stelde dat elke cel in het lichaam door de MWO geïnformeerd wordt en de levenskracht weer aangewakkerd wordt. Experimenten met zeer hoge voltages hebben aangetoond dat lichamelijke pijnen zeer snel en effectief behandeld kunnen worden. Eveneens bleek dat infecties en wonden bijzonder snel helen. Deze hoge frequenties en voltages kunnen niet rechtstreeks op het lichaam worden toegepast. Lakhovsky heeft daarom een antennesysteem bedacht waarmee de frequenties worden versterkt en zo worden overgebracht op het lichaam.

De toekomst van de geneeskunde gaat de geneeskunde van frequenties zijn

– Albert Einstein –

De Multiwave Oscillator verandert de stroom (van uw elektriciteitsnetwerk) van 220 Volt naar een spanning van 10.000 Volt. Dankzij de Tesla spoel en een vonkenbrug wordt dit vermogen opgestuwd tot wel 120.000 Volt. Tegelijk worden de ampères heel laag (0,1 mA) waardoor de spanning voor mensen niet gevaarlijk is om aan te raken. Samen met de hoge voltages wordt een enorm breed spectrum aan frequenties opgewekt. Dit gebeurt in de vonkenbrug, een uitvinding die door Lakhovsky werd uitgewerkt. Dit proces gaat gepaard met een soort “ratelend” geluid. Wanneer de Multiwave wordt aangesloten op de Lakhovsky Antennen dan worden de hoge voltages en het spectrum aan frequenties door de antennen gestuurd.

Het is dit energieveld wat onstaat dat zijn uitwerking heeft op het menselijk lichaam, maar ook op dieren, planten en voedingsmiddelen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld de structuur van water te veranderen in een vorm die voor ons lichaam beter te verwerken is.

Effecten die door gebruikers van de MWO werden gemeld zijn:

Tintelingen in het lichaam, vaak extra sterk op de plek in het lichaam waar men last van heeft.

Ontspanning in het gehele lichaam

Een rust in het hoofd, vaak omschreven als een soort trance

Vermoeidheid na de eerste 3-5 keren MWO-gebruik. Volgens een onderzoek van Dr. Fischer is dit te verklaren door de vele processen in het lichaam die worden geactiveerd.

Nieuwe energie, levenslust.

Emoties

De ‘Multiwave Oscillator therapie’ is gedurende vele jaren steeds verder ontwikkeld door middel van herhaalde experimenten, verbeteringen en het optimaliseren van de apparatuur. Vooral door de reacties, adviezen en ervaringen (en ook onderzoek) van mensen die de apparatuur gebruiken is het huidige apparaat tot stand gekomen.

Meditech Europe heeft onderzoek laten doen naar het effect van de MWO op het menselijk lichaam. Hier kun je de resultaten van dit onderzoek lezen:

https://drive.google.com/file/d/17srldqae42WXhlwpwSJjLR1p4a_B2m8t/view

Hier kun je in deze documentaire de ervaringen van mensen bekijken

Helaas zijn er steeds meer mensen met chronische ziekten en klachten. De oorsprong daarvan is te vinden bij externe factoren zoals straling en onze voeding als ook traumatische gebeurtenissen. Jouw immuunsysteem is de verdediging hiertegen, het menselijk lichaam is enorm intelligent en weet wat het moet doen om gifstoffen te verwijderen en beter te worden. De MWO helpt het immuunsysteem.

Bij chronische klachten is het raadzaam om meerdere malen per week een sessie te komen volgen.

Praktijkinformatie:

Een sessie duurt 3 kwartier.

De bijdrage per sessie is € 33,00 excl. btw. (€39,93 incl. btw)

Voor mensen die minimaal 2x per week komen is er een 9-sessie kaart te verkrijgen voor € 222,00 excl. btw. (268,60 incl btw)

De praktijkdagen voor de MWO zijn maandag en donderdag. Het is evt mogelijk om op afspraak ook op andere dagen te komen.