Cursussen

Communiceren met dieren

Wil jij zelf leren om boodschappen van dieren te ontvangen? Of doe je dit al maar heb je nog niet genoeg je eigen methode ontwikkeld of wil je meer vertrouwen ervaren?

Dat kun je door de 2 daagse cursus communiceren met dieren te volgen.
Je leert hoe je telepathisch contact kunt maken met dieren, waar je op moet letten als je een reading doet, hoe jij de boodschappen zuiver over kunt brengen en ontvangen en hoe jij jezelf daarbij kunt beschermen. We gaan veel aan de slag met oefeningen en je zult jouw eigen manier kunnen ontdekken en ervaren.

Deze cursus geef ik omdat ik je graag wil laten ervaren dat iedereen die zich daarvoor openstelt dit “kan”. Jij ook. En wat zo bijzonder is, is dat je er mensen en dieren mee kunt helpen. Dieren kunnen door gehoord te worden zo gelukkig zijn dat alleen dat al de aanzet is om een positieve verandering op gang te brengen. Mensen kun je ermee helpen hun dier te begrijpen, vaak zijn het dingen die ze ook wel ergens wisten of voelden, je maakt het bewust. Met soms kleine en soms grote aanpassingen kunnen ze samen weer verder op hun pad. Niet zelden ontvang ik van de dieren een persoonlijke boodschap van het dier voor de eigenaar. Hier leer je meer over in de cursus en je zult jouw eigen manier ontdekken en ervaren, zodat het geen aangeleerd kunstje wordt maar iets wat helemaal vanuit jezelf komt. Hoe vaker je het doet hoe meer eigen het wordt en hoe zuiverder je leert waarnemen.

Wanneer:

26 januari en 23 februari 2019 VOL

2 juni en 16 juni 2019 Er zijn nog plekjes vrij!

Communiceren met dieren , vervolg cursus

In deze cursus gaan we ook praktisch weer aan de slag en kun je je kennis en ervaring verder verdiepen.

We leren over chakra’s bij paarden en waar zij voor staan en gaan we voelen welke chakra’s in en uit balans zijn.

Op de tweede dag leren wij meer over de Chinese elementen Water, Hout, Vuur, Metaal en Aarde en de bijbehorende paardentype’s en levensfasen.

Je leert de paardentype’s te herkennen en aan de hand van vragen deze mee te nemen in je readings.

Wanneer:

8 en 22 september