Readings

Readings zijn persoonlijke boodschappen van je dier aan jou. 

Het zijn boodschappen die over het dier zelf gaan maar het kan ook over jou gaan.

Aan de hand van een foto en enkele gegevens zoals naam, ras, geslacht en leeftijd maak ik telepathisch contact met jouw dier. Sommige dieren zijn direct al heel open, andere dieren hebben wat meer tijd nodig. Waar dat mee te maken heeft staat ook allemaal in het verslag wat je krijgt per email.

Je mag van te voren allemaal vragen stellen aan je dier. Voorbeelden van vragen uit de praktijk zijn: is hij gelukkig, is hij tevreden met zijn werk, heeft hij last van pijn, kan ik weer beginnen met springen na een val, wil ze nog een veulentje, hoe vindt hij het om verkocht te worden, hoe vindt hij het op stal, wat is de reden dat hij in huis plast etc.(note:voor hij kun je ook zij lezen) 

In het verslag lees je het antwoord op je vragen en ook meer informatie over je dier zelf. 

Ik streef ernaar om binnen een week de reading klaar te hebben. Echter om het zuiver te houden neem ik de tijd die nodig is.

Een reading vraag je aan door een mail te sturen naar info@helendepaarden.nl met daarin een foto en de naam, ras, geslacht en leeftijd van je dier en waar je tegenaan loopt. Hou de informatie zo kort mogelijk, en vertel niet alle ins en outs. Je ontvangt dan een betalingsverzoek en als deze voldaan is ga ik met de reading aan de slag. 

Als je geen eigenaar bent van het dier dien je toestemming van de eigenaar te hebben.